Fullt upp för Lobstrarna

Hej på er! Dags att skriva några rader här. Om du känner att det blir för sällan kan vi rekommendera att du följer oss på Facebook där vi är mer frekventa och aktiva. Det är snart mitten av augusti nu och gigsommaren 2023 börjar lida mot sitt slut. Det har varit en trevlig sommar för oss med en hel drös roliga spelningar. En som verkligen sticker ut är Kutens Bensin på Fårö. Vilket ställe! Riktigt häftig upplevelse att få komma dit och leverera ett lass rockmusik från Hälsingeskogarna. Vi hann även med att turista en del, kika på raukar och sånt man bör göra när man besöker ”Öin”.

Vi har gjort några riktigt trevliga spelningar på fler (för oss) nya ställen och både Rullsands Camping och Sjökrogen i Skokloster bjöd på fantastisk miljö och entusiastisk publik. Helt suveränt! Att vi dök upp under Classic Car week är ju sedan gammalt det. Vet inte hur många gånger vi spelat där i samband med den veckan men många är det. I år stod vi på torget vid fontänen i Rättvik och blastade ut raggarrock i ett par timmar. Mycket uppskattat av både oss och publiken. Vi sålde dessutom massor av merch vilket ju alltid är välkommet.

Några få spelningar återstår innan sommaren är över för gott och två av dessa går av stapeln ”hemmavid” medan en blir i Enköping på ett visst MC-relaterat event den 19/8….;-) Vädret har väl inte varit det allra bästa i år med regn så gott som hela juli men det är bara att konstatera att vi haft ett enormt flyt med den biten. Inte en droppe under våra väderberoende spelningar förutom i Rättvik då det kom lätt regn en stund. Gudarna ska veta att vi inte har sån tur varje sommar! Vi bjuder på ett gäng bilder från sommarens bus här nedan. Rock On! / Lobster