Skokloster, studioinspelning med mera

Tja! Dags att skriva några rader här igen. Spelandet rullar på i sakta mak. Det har varit ganska lugnt men vi har en del bokat framöver. Våran favoritpub The Bell i Hudiksvall lades ju ner. Tack och lov fick vi in en fot på Mani´s och testade att lira där en gång. Det blev en bra kväll och vi blev inbokade på nytt den 6:e april. Just nu ser det ut att bli vår nästa spelning.

Till helgen, den 16 och 17 mars ska vi in i studion och spela in några versioner av gamla 60-tals låtar som vi brukar lira live. Tanken är att det ska bli en ny CD så småningom. Det kommer naturligtvis även att hamna på Spotify, iTunes och andra ställen där man kan streama musik. Förutsatt att resultatet blir bra så klart men det ska vi väl tro!

I lördags var vi tillbaks i Skokloster igen och Stenhuset för att vara exakt. Senast vi spelade på Stenhuset i Skokloster var 2019 så det var ett kärt återseende! Häftig känsla att spela rock i ett sådant anrikt gammalt hus. Om någon vill boka oss är det bara att höra av sig här eller via Facebook. Vi har en del bokat framöver men det finns gott om plats i kalendern för fler roliga gig!

Rock on så ses och hörs vi! /Lobster