Det var den sommaren det!

Hallå där! Igår spelade vi utomhus hos MC-klubben vid Stenö havsbad och man kunde konstatera att sommaren nu definitivt är slut. Trots att vi rockade hårdare än Chuck Norris blev vi inte ens svettiga och när vi skulle rodda ner visade kvicksilvret på 6 ynka grader. Det var dock en rolig spelning och vi tackar allrasom ödmjukast för förtroendet.

Förra helgen var vi i Växbo i den berömda ladan som vi bevistat ett par gånger tidigare. Kan lova att det sällan anordnas privatfester som bjuder på sådant röj som det är där! Det var sånt ös ett tag så att vi trodde att golvet skulle ge vika, allt gungade och det var TRYCK i lokalen! Helt fantastiskt. Det har varit en hel del privata fester för oss i sommar och det är ju trevligt. Känns som att vi spelat på alla slags festligheter genom åren och det är något vi gillar skarpt.

Sommaren ja, det var någon som lite skämtsamt sa att: Nästa år infaller sommaren på en helg eftersom den inföll under en vecka i år. Ligger mycket i det. Hörde att det bara varit 6 riktiga sommardagar i år och det är ju bedrövligt! Då är det tur att man har rocken att trösta sig med 🙂

Nu ämnar vi jobba vidare med vår kommande platta som blivit ordentligt försenad. Läget är följande. Allt är inspelat, mixat och klart men väntar på mastring som kommer att ske nu i dagarna. Sedan ska omslaget pillas ihop och sist men inte minst måste vi dra in lite mer slantar innan vi skickar iväg allt till tryckeriet. Vår nya deadline är månadsskiftet sep/okt och vi hoppas även kunna fixa någon typ av festlighet i samband med skivsläppet. Håll ögon och öron öppna!

Rawk´n´Roll!!!

//Lobster