Granliden i Storvik

Lobster rockar på Granliden!

Hej på er gullegrisar!

Igår gästade Lobster restaurang Granliden i Storvik igen. Gårdagens spelning var absolut en av de bästa vi gjort på det stället. Efter att ha haft ledigt några veckor var vi sugna och allt flöt på kanonbra. När man får fin respons från publiken från första till sista låten är det inte mycket som kan gå fel! Kvällen till ära testade vi en hel del nytt material som vi aldrig spelat ute förut. Allt från Jerry Lee Lewis till Kiss blev det.

Som vanligt var Lena och personalen på Granliden oerhört trevliga och bjöd (i vanlig ordning) på kanonmat! Det är inte konstigt att musiker har svårt att hålla sig i trim 🙂 All god mat man får i samband med spelningar gör att man får köra några extra pass på gymet! (iallafall om man vill hålla sig i samma form som medlemmarna i Lobster) Skämt åsido, det var en kanonkväll på alla sätt och vis och på Lucia gästar vi Storvik och Granliden igen. Be there or be square! Nästa helg är det hemmaplan och Mousquet som står på tur! Då kommer vi att rocka det hårdaste vi kan! Det finns ett gäng bilder från gårdagen att beskåda i vårt fotoalbum också.

//Lobster

Ett svar till “Granliden i Storvik”

  1. Tjohooo! Vilket drag på Storviksborna. Kanonkul spelning och trevligt bemötande (som vanligt) på Granliden. Syns till Lucia igen.

Kommentarer är stängda.