Lägesrapport från camp Lobster

Lobster Krysset 25/12-09

Howie folks!

Nu var det ett tag sedan vi skrev några rader här. Detta betyder dock inte att vi har legat på latsidan, tvärtom faktiskt! Så vad har då hänt sedan sist? Förutom att vi har firat jul (som alla andra) har vi hunnit avverka ett par spelningar också. Först ut var ett återbesök på Mousquet i Söderhamn lördagen 19/12. Giget var grymt bra och det kom mycket folk även om det inte riktigt blev fullsatt. Som vanligt började kvällen lite lugnare för att sedan bryta ut i en total rock´n´roll orgasm 🙂 Vi hade ett fint stöd från våra fans Klangen och Bosse som var på plats och röjde järnet hella kvällen lång!

Alla vill veta var de köpt sin tröja! 

Sammanfattningsvis kan man säga att det blev en bra spelning helt utan något trassel. Dessutom fick vi till ett riktigt bra ljud också vilket ju alltid är trevligt. Mousquet har ett PA på plats som banden använder och ibland kan det vara lite bökigt att få ut det ljud man vill ur andras prylar. Tack som fan till alla som kom och dansade och tjoade med oss! Vi kommer tillbaks till Mousquet framöver och då hoppas vi på ännu mer röj!

På juldagen var det Restaurang Krysset som stod på tur. Det var faktiskt 1-års jubileum med Conny Payne på bas. Hans första officiella gig med Lobster var på Krysset juldagen 2008. Jisses vad tiden rusar på! Men ett år är ju ingenting för ett band som firar 10 år i maj 2010 så Conny får finna sig i att vara ”the new guy” ett bra tag till! Giget gick kanonbra och det var ett fruktansvärt röj under hela sista set. På juldagen går ju alla man ur huse för att dricka sprit på krogen så det var naturligtvis mycket folk, trångt och varmt. Precis som det ska vara när det bjuds på 100% rock från scenen! Här finns lite bilder från kvällen.

Lobster live december 2009

Nästa Lobster-spelning blir på Ferdinand, Söderhamn på nyårsdagen. Helsinge kulturscen arrangerar rockklubb med Erik Brodén band med gästartister som Eric Bazilian (f.d. Hooters), trumlegenden Norpan (Lundell, Winnerbäck m.fl.) och Lobster kickar igång hela kvällen. Om någon vill gå men saknar biljett kan ni ta kontakt med oss eller någon av grabbarna på kulturscenen så ordnar det sig. Sparka igång 2010 i rocken tecken, skjut upp bakfyllan och kör vidare efter nyårsskivan med lite gammal fin rock´n´roll!!! Be there or be square! Alla som löser medlemsavgift till rockklubben kommer att få bevittna massor av skoj återkommande arrangemang framöver till grymma priser!