Lobster rullar vidare in i 2011

Jaha ja! Då var det nytt år igen och vi kan konstatera att 2010 blev ett mycket bra Lobster-år. Vi gjorde vår platta ”Rock´n´Roll Recycle” som har sålt över alla förväntningar! Så pass bra att vi snart har slut på den. Vår plan är att använda intäkterna till att fortsätta på det inslagna spåret och göra en platta även i år. Mer om detta kommer så fort planerna börjar ta form. Vi kan väl hoppas att 2011 blir ett bra gig-år också och att vi får bevista många nya och trevliga lokaler och rocka järnet.

Lobsters eminente basist Conny Payne brukar ju som bekant ”skägga på” ibland och förvandlas till sitt alter ego Dusty Payne då han framträder med sitt band zäta zäta råkk (ZZ Rock). De var till Ryssland över nyår och gjorde ett par gigs. Om ni vill läsa mer om det äventyret kan ni kolla in ZZ Blogg på helahälsningland.se här.   Ja det var väl det hela så länge. Hasse håller på att deala med ett ställe i Sandviken angående gig, blir det inget av med det så är det Mousquet som gäller i februari om ni vill se er favoritorkester live. Over and out!

Ps: Ser att det var länge sedan vi lade upp nya bilder. Tror det blev en drös tagna på Teatern häromsistens, sen kanske vi har lite mer som inte kommit upp. Vi fixar det asap!

//Lobster