Street Rulers, Sundsvall 21/11 2009

Lobster 21/11-09

Igår gjorde Lobster sitt andra besök hos klubben Street Rulers i Sundsvall. Kvällen till ära var orkestern även förstärkt med Bengan från ZZ Rock på gitarr. Nu har vi ju förvisso blivit vana att åka runt som trio igen men det var grymt skoj att toppa upp med två gitarrister. Repertoaren var exakt densamma men det blev ju självklart lite annorlunda versioner, mer solo och sånt fräckt!

En positiv upptäckt var att klubben hade byggt en redigt kompetent scen sedan vårt senaste besök. Förr var scenen ganska liten ochStreet Rulers låg med ett enormt trumpodie (f.d predikstol) men nu hade de alltså byggt om så att hela var i samma höjd. Grymt! Igår var det ingen kväll för allmänheten utan endast för inbjudna gäster som tidigare hjälpt till på diverse arrangemang. Kvällen var kanontrevlig och det kändes som att våran 100% rock (med lite stänk) fungerade ypperligt. Det bjöds även på toppenkäk och toppendryck! Vi kan passa på att avslöja hemligheten till hur vi kan hålla oss så smala och snygga trots all god orkestermat…Det stavas G-Y-M! Det finns inga genvägar.

Conny hade fixat så att hans ”sidekick” (eller var det slav?) Fredrik Andersson följde med igen och styrde upp ljudet. Tack som fan! Förresten så kom jag just på en slogan till Fredriks framtida ljudfirma: ”Det går inte så fort men så blir det inte så bra heller” Moa ha ha! Skämt åsido så var det guld värt med all hjälp! Bilder från giget kommer snart att finnas i fotoalbumet som vanligt. Men nu får det vara slutpladdrat här. Ett litet avslutande tips till alla rockers där ute är att ni bör bege er till Delsbo-folkan nästa helg för att bevittna Bengan och Conny rejält orakade, framföra sin tribute till ZZ Top. Arrangemanget kallas Southern Rock Night och det sparkar stjärt!

Till er som gillar att stanna upp och reflektera över hur åren går samt kanske även blicka lite bakåt ibland, kan jag tipsa om Lobsters gamla ”blogg” (fast det ordet fanns ju inte när den skapades) Så här var det för tre år sedan när vi senast hälsade på hos Street Rulers:

 Street Rulers, Sundsvall [ 2006-12-11]
Lördag 9/12 var det Kvissleby (strax utanför Sundsvall) och klubben Street Rulers som fick besök av Lobster. En kalasbra spelning i en klubblokal som tidigare varit baptistkyrka (!) Hur flott är inte det? Vi delade scenen med tjejerna i Slaptones (för kvällen utan trum-farsan). Vi började med ett set på ca 1 timme. Sen körde dom 2 set på ca 40 min vardera, till sist avslutade vi och knöt ihop säcken. Spelandet flöt på bra och publiken verkade gilla det vi pysslade med. Slaptones var riktigt bra och dom hade ett jävla ställ trots att dom var trumlösa, riktigt duktiga på att lira var dom! Kul! Tack till klubben för trevligt bemötande och hoppas vi får komma tillbaks och skramla framöver också!
// Lobster

Här hittar du fler äldre inlägg