Styrdans vs Lobster

Hej hopp!

Igår spelade vi på Statt i Ljusdal där Ljusdals kommun hade personalfest med 60-tals tema. Tråkigt nog var uppslutningen relativt låg. Arrangörerena hade räknat med betydligt fler men ca 70-80 personer dök tillslut upp. Stämningen var ganska lågmäld och det var liksom inte alls det där röjjet som vi är vana vid. När vi drog igång visade det sig att publiken var där för att dansa. Ledsen om vi gjorde någon besviken, men något dansband kommer Lobster aldrig att bli! Inte ens om vi skulle döpa om bandet till Lobsterz. Nu spelade vi våran nö-rock för en publik som envist försökte flytta runt det där osynliga skåpet! (styrdans kallas det visst). Jaja, alla erfarenheter är ju bra sägs det! Om någon tyckte (så kändes det) att vi inte var särskilt bra på att spela upp till dans så var detta förmodligen alldeles korrekt.

Vi bör dock tillägga att det var en trevlig tillställning i övrigt och legenden Dj Budda (som ansvarade för resten av musiken) skötte sig utmärkt och varvade Sven-Ingvars med andra gamla klassiker 🙂 Personalen och stället var kanon och vi tackar för god mat och trevligt bemötande. Man får se det som lite humor när man hamnar i ”fel” situationer sådär. Ikväll står dock Mohed på tur och där finns inte en kotte som inte pallar med lite good old rock´n´roll! Det vet vi sen gammalt! Hoppas vi ses där!

// Lobster

Styrdans till Lobsterz orkester!

3 svar till “Styrdans vs Lobster”

 1. Ledsen om vi gjorde er besviken genom att dansa styrdans.
  Min åsikt är i alla fall att var och en får dansa som den vill, huvudsaken är väl att man gillar musiken, och det var det många som gjorde…
  Jag tyckte i alla fall att ni spelade kanonbra, och röjde i alla dansstilar.
  Tummen upp till er 🙂

 2. Det tackar vi för! Det var absolut ingen diss mot de som gillar att dansa (eller var det det?). Bara en väldigt ovanlig upplevelse för oss som band. Självklart får man dansa hur man vill, och alla som kom och gjorde det ska ju ha en eloge. Synd att det inte var fler som slöt upp bara. Men de som stannade hemma får ju skylla sig själva! Det kändes som att många inte riktigt gillade vår grej men det kan ju vara fel?

 3. Vill bara tillägga att om mitt inlägg om spelningen lät otrevligt så var det inte så det var menat. Det var min (Magnus) personliga känsla. Jag får skylla på en olycklig kombination av trötthet och svart livssyn sprungen ur en svår barndom. Dessutom är jag en gammal punkare och inte alls van att möta en danspublik. Sorry! Möjligen är jag en smula bitter för att jag själv inte kan dansa heller. Situationen kändes ovan bara och jag är ledsen om någon tog illa upp för att jag dryftade det här.

  /Magnus

Kommentarer är stängda.