Tack som fan!

Ja vad ska man säga annat än, Tack som fan! Runt 350-400 personer dök upp på Statt i fredags för att vara med och fira vårt 10-års jubileum. Det blev en grymt lyckad kväll fylld med musik och glädje! Kvällen till ära hade vi stärkt upp orkestern med några riktigt sköna musikanter. Den magnifike (och skivaktuelle) Sven Larsson var med och visade var skåpet skall stå när det gäller gitarrspel, likaså Johan Hurtig på Piano och Hammond (som förövrigt även medverkar på vår skiva Rock´n´Roll Recycle). På sång hade vi laddat upp med Frida Zetterman och sist men inte minst dök den svarte demonen, även kallad Sassan Saidi upp och förgyllde kvällen! Till er som var med och spelade och sjöng vill vi brista ut i ett unisont TACK SOM FAN!!!!

För oss är det nästan ofattbart att det redan har gått 10 år sen vi för första gången ställde oss på Pub Oxen Rock & Blues för att genomföra vårt första, och lite lätt oförberedda gig. Sedan dess har det rullat på och man skulle nästan kunna skriva en bok om alla tokigheter som vi fått vara med om tack vare det här hummer-bandet, men det får bli en annan gång 🙂 Från början var det inte alls meningen att det skulle bli något permanent band men ödet ville annorlunda och när vi väl hade fått upp farten var det lika bra att köra på! Vi har väl i sanningens namn varit ganska bekväma av oss genom åren och inte gjort så mycket mer än att ta de spelningar som ramlat in, i snitt runt 30-40 om året. Vi har väl inte ”satsat” så mycket egentligen. Nu efter 10 år har vi dock fått tummen ur och släppt en skiva med 14 låtar (covers) kallad ”Rock´n´Roll Recycle”. Om du är intresserad av att köpa en skiva eller t-shirt går det alldeles ypperligt att kontakta oss så styr vi upp det! Skivan kostar 80:- och t-shirts 100:-

Som det ser ut just nu blir nästa spelning på Wings & Chrome i Mohed tätt följt av ett par till spelningar i Järvsö och Axmar. Vi får se om något mer dyker upp också. Vi har en rätt cool grej som fortfarande hänger lite i luften, mer om detta kommer om allt går i lås. Annars tänkte vi väl fortsätta att rocka på i minst 10 år till om vi bara får ha hälsan i behåll och det fortfarande finns någon som vill lyssna på lite good ol´Rock´n´Roll med en gnutta humor! Slutligen vill vi tacka Niklas Granrud och O´learys-gänget för ett GRYMT omhändertagande i fredags med höjdarkäk och nö-grym service! Vi tackar även Hasardspel.com som hjälpt oss massvis på vår mission i att frälsa världen genom att spela 100% ROCK!  Over and out för denna gång!

//Lobster

Ps: Lite fler bilder från kvällen finns i vårt fotoalbum .

Här kan ni kolla in en video och läska er: